Poziţii sexuale incitante în funcţie de dimensiunea penisului

Barlad Online

Indifererent de cât de slab sau de bine dotat eşti în ceea ce priveşte dimensiunea penisului, te poţi bucura de partide fierbinte de sex, mai ales dacă alegi poziţiile potrivite pentru fiecare situaţie în parte. Iată câteva poziţii sexuale incitante în funcţie de dimensiunea penisului recomandate de specialiştii site-ului ivillage.com.


Pozitii sexuale pentru penisuri mici

Femeia se asaza pe spate si isi incolaceste picioarele in jurul gatului barbatului, pentru a-i da acestuia controlul si pentru a permite o penetrare adanca.
In timpul penetrarii femeia poate incearca sa stranga muschii vaginal (ca la exercitiile Kegel) pentru o mai buna stimulare a penisului partenerului. De asemenea, barbatul se poate juca cu mainile astfel incat sa-si stimuleze la maximum partenera si astfel sa contrabalanseze dimensiunie mici ale penisului.

 Pozitii sexuale pentru penisuri medii

Una dintre cele mai incitante pozitii este pe la spate. Aceasta pozitie poate fi incercata in mai multe variante, in pat, intr-o parte, cu picioarele apropiate sau departate etc. Daca flexibilitatea o permite femeia poate incerca sa stea in picioare, apoi sa inceapa sa se aplece pana cand mainile ii ating podeaua, in timp ce barbatul o penetreaza.
Multe cupluri adora aceasta pozitie prin prisma “primitivismului” ei. Asa o fac animalele, el este dominatorul, ea este vulnerabila si supusa. Pentru barbat “privelistea” este extrem de excitanta, iar pentru femei orgasmul este intens pentru ca se atinge partea sensibila din fata a peretelui vaginal. In plus, barbatul are mainile libere si se poate juca in voie in zona clitoridiana.

Pozitii sexuale pentru penisuri mari
Barbatul sta culcat pe spate. Femeia se asaza in pozitia calare, insa cu spatele la partener. In timpul penetrarii, femeia se poate sprijini cu mainile de coapsele barbatului.
Pozitia este extrem de excitanta, iar femeia detine controlul miscarilor, astfel incat poate duce penetrarea pana unde ii este confortabil.


Pozitii sexuale pentru penisuri uriase
Barbatul sta asezat in genunchi pe o suprafata solida, cu spatele drept. Femeia se asaza cu fata spre el, apoi barbatul o ajuta sa-si ridice picioarele pe umerii lui pentru a-i sustine greutatea. Pentru o mai buna sustinere, barbatul poate tine bratele incolacite pe coapsele femeii.
Aceasta pozitie nu avantajeaza penetrarile adanci, astfel ca barbatii mai bine dotati se pot bucura, alaturi de partenerele lor, de o partida de sex pe cinste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu