10 metode de a cuceri o fată

Barlad Online

Am ales această temă pentru a încerca sa ajut băieții care își dau din ce în ce mai des  această intrebare : “Cum să cuceresc o fată?”
Din start vreau să menționez că fiecare fată e o individualitate aparte, și că nu pentru toate fetele funcționează același standart de abordări.
Deci, ce vrea o fată? Această întrebare e startul procesului de cucerire. Fiecare bărbat trebuie sa cunoască în linii generale ce doresc fetele, chiar dacă stereotipurile spun că femeiele singure nu știu ce doresc, prostii, toate femeiele doresc sa fie tratate cu gingășie, doresc să fie fericite în prezența acelui „cineva” își doresc să se afle în centrul atenției și sa fie considerate unice.
De natura sa femeia e o creatură unicală, un mister pe care barbații încearcă de multă vreme să-l dezlege, încercînd toate metodele posibile și complicîndu-se, neștiind ca procesul e mult mai ușor.
Deci cum poți cuceri o fată? Vreau să propun 10 metode sigure cu care ai putea atrage atenția unei fete, și care cu siguranță va privi cu alți ochi la tine.
1. Zîmbetul.
 Este un component al temperamentului uman care provoacă satisfacție, asigură circumstanțe pozitive și prezintă un stimul de raspuns involuntar. Fetelor le place cînd li se zîmbește, pentru că așa ele se simt luate în considerație. Deci zîmbește.
2. Buna dispoziție.
Este foarte necesară, întrucît fetelelor le place compania veselă, interesantă și neplictisitoare.
3. Gluma.
E o metoda bună de a familiariza atmosfera între tine și fată, în plus oferă o interacțiune netensionată între voi.
4. Complimentul.
 Aici deja situația se complică întrucît complimentele sunt interpretate în diverse moduri.Spre exemplu fetelor le place sa li se scoată la iveală plusurile și tot-odata să nu fie comparate cu nimeni, deci complimentul de genul “Îmi placi, pentru că pari mai matură decît fosta mea” este cel mai sigur mod de a pleca acasă dezamăgit. La fel complimentele de genul “Ai 25 de ani? Bravo, arăți bine” sau “Cîți ani ai? Pentru că îmi pari matură ” dezechilibrează atmosfera și creează fetelor incomoditate. Iată cîteva complimente care la sigur vor trezi interesul fetelor de a duce mai departe discutia cu tine : “Ești foarte drăguță” , “Îmi este foarte interesant să discut cu tine” , “Îmi place cum gîndești” , “Ai un zîmbet foarte plăcut” , “Ești foarte imprevizibilă”.
5. Încrederea în sine.
 Studiile psihologie arată că probabilitatea de a realiza ceva e cu mult mai mare atunci cînd crește gradul încrederii în sine. Cînd stai de vorba cu o fată fii întotdeauna sigur pe tine, stabil în expresii și echilibrat.
6.Circumstanțele.
 Atunci cînd vrei sa cucerești o fată trebuie să te asiguri ca ea își va aminti doar emoții pozitive, ceea ce depinde foarte mult de împrejurările în care sa întîmplat prima voastră interacțiune. Dacă sunteți într-un club de noapte, ar fi bine sa o inviți la o cafea într-un local mai liniștit  din apropiere, ca să-ți asiguri circumstante care permit o interacționare mai eficientă. La fel circumstanțele romantice măresc probabilitatea influiențării pozitive asupra fetelor.
7.Gesturile.
 Încearcă sa fii cît mai amabil, grijuliu, și atent. Oferă-i fetei tot timpul trecerea în față, locul pe bancă, las-o pe ea sa aleagă ce film sa priviți, în așa fel încît să-i asiguri importanță, și cu siguranță te va califica ca pe o persoană demnă de atenție, și capabilă de a avea grijă de persoana iubită. Așa sunt fetele, le place sa se asigure că sunt lîngă persoanele care trebuie.
8. Compatibilitatea.
Încearcă să scoți la iveală punctele tale caracteristice care coincid cu ale ei.În așa fel asiguri urmarirea unui scop comun. Aristotel zicea : “A iubi nu înseamnă a privi unul în ochii celuilalt, ci a privi ambii în aceiași direcție”
9.Romantismul.
E cea mai sigura metodă de a trezi interesul unei fete. Fetele cred în Romeo și Julieta, Prințul de pe calul alb. Deci fii tu Romeo, fii tu Printul ei de pe calul alb.
10.Imprevizibilitatea.
 Încearcă sa fii diferit , să faci lucruri noi dar care tot să provoace plăcere. Permitei fetei să te descopere singură, acest gest prelungește perioada interesului față de o persoană.
O femeie poate ierta cîteodată un bărbat care încearcă să o seducă, dar niciodată pe bărbatul care ratează o ocazie atunci cînd i se oferă.
Articol scris în colaborare cu Radu Bîrlădeanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu