Vasile Blaga: Candidatii PNL pentru alegerile locale de anul viitor vor fi anuntati în 3 saptamani

Barlad Online

Vasile Blaga
Candidaţii PNL pentru alegerile locale de anul viitor vor fi anunţaţi, în toată ţara, în circa trei săptămâni, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, copreşedintele PNL Vasile Blaga.
‘Verificăm etapele pregătirilor pentru alegerile de anul viitor, dar şi stadiul fuziunii PNL – PDL în teritoriu. Dorim ca procesul să se accelereze. Sunt cazuri unde putem avea conduceri monocefale. PNL Caraş-Severin este o organizaţie cu mare potenţial şi aş vrea să le mulţumesc celor 19 primari care au mai rămas, fără să cedeze la presiunile lui Dragnea, pentru că el a fost tartorul Ordonanţei 55. Cât despre desemnarea candidaţilor pentru alegerile locale, avem aceeaşi regulă în toate judeţele. Drept urmare, luni vom şti cu cine vom lucra pentru sondajele necesare şi asta înseamnă că în trei săptămâni vom şti şi cu cine vom defila la Reşiţa. În cele 19 primării, dacă nu au probleme de integritate, primarii au drept de preempţiune, ca toţi din ţară. Acelaşi lucru şi la lista pentru Consiliul Judeţean, dar cu câteva criterii în plus. Tot cam în trei săptămâni, vom putea desemna şi lista pentru consilierii judeţeni’, a precizat Vasile Blaga.
El a adăugat că liberalii fac în această perioadă o cercetare sociologică la nivel naţional privind nevoile electoratului, în paralel cu sondaje la nivel local, pentru măsurarea potenţialilor candidaţi pentru alegerile locale.
După ce joi au fost prezenţi în Mehedinţi, cei doi copreşedinţi liberali au ajuns vineri la Caransebeş, unde au fost primiţi de primarul Marcel Vela, vicepreşedinte PNL, discuţiile axându-se atât pe probleme de administraţie locală, cât şi politice. Ulterior, delegaţia liberală a ajuns la Reşiţa pentru a se întâlni cu membrii şi simpatizanţii PNL.
Sursa: jurnaldevaslui.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu