Noul presedinte al OTPDL Banca

Noul presedinte al OTPDL Banca


Noul presedinte al OTPDL Banca

      Saptamana aceasta, in data de 3 octombrie 2012, Organizatia de Tineret a Partidului Democrat Liberal din comuna Banca s-au intrunit la Caminul Cultural din Gara Banca pentru a desemna un nou presedinte dupa ce tanarul Gheorgita Guzganu a fost ales membru in Biroul Permanent Judetean al PDL si astfel a trecut la organizatia de seniori.

In cadrul sedintei au participat vechii presedinti de organizatii din cele 10 sate din comuna si membrii vechiului Birou Permanent Local al OTPDL Banca. Cu majoritate de voturi a fost ales un tanat de dor 20 de ani, Jora Adrian, care va avea un mandat de 2 ani, iar scopul va fi intarirea organizatiei cu noi membri pe langa cei 202 pe care ii are organizatia momentan.

Fostul presedinte, in persoana lui Guzganu Gheorgita, la felicitat pe noul presedinte, i-a urat success si a declarat urmatoarele: “Sunt mandru ca am facut parte din echipa OTPDL Banca si cred ca noul presedinte va reusi sa continuie si sa imbunatateasca activitatea organizatiei de tineret. As fi activat in continuare in aceasta organizatie, dar acum am trecut la seniori si pe motivul ca fac parte din BPJ Vaslui a PDL nu mai am posibilitateade a activa in organizatia de tineret.”

Tanarul presedinte, Adrian Jora, impreuna cu organizatia locala a OTPDL Banca au ales noua conducere a BPL din care amintim doar cativa tineri: Petcu Alin, Stamatin Andrei, Branzei Mihai, Ciuchilan Ana Maria, Daniel Alexandru, Bors Monica si Severerin Ionut-Bogdan.

La sfarsitul sedintei Jora Adrian, noul presedinte al OTPDL Banca, a declarat ca este mandru sa conduca aceasta organizatie, iar in scurt timp dupa alegerile parlamentare din aceasta toamna care se apropie cu pasi repezi va face cea mai tare organizatie din Judetul Vaslui pentru ca PDL sa castige si in 2016 alegerile locale din comuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu