Bătrân mutilat de fiul său în zona genitală, după ce a fost prins în pat cu nora

Barlad Online

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din localitatea vasluiană Deleni, a ajuns în stare gravă la spital, cu penisul tăiat de către fiul său, după ce acesta l-a surprins în pat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu nora, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, bătrânul a suferit mai multe plăgi profunde pe organul genital, provocate de către propriul fiu cu un cuţit de bucătărie.
De fapt, conform echipajului medical deplasat la urgenţă, agresorul şi-a pedepsit tatăl după ce l-a prins în pat cu propria soţie în timp ce întreţineau relaţii sexuale.
"Bărbatul de 71 de ani prezenta mai multe plăgi profunde la nivelul penisului, cu sângerare abundentă. După stabilizare, pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Vaslui, de unde apoi a fost redirecţionat către Clinica de Chirurgie Plastică Iaşi, având în vedere starea gravă în care se afla", a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul Mediafax medicul din cadrul SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.
Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în acest caz pentru a stabili în ce condiţii a avut loc incidentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu