Tragedie pe DE 581 intre barlad si Crasna: un tânăr şi unchiul său au murit în BMW!

Barlad Online

accident Vaslui_jurnalonline.info Două persoane și-au pierdut viața în județul Vaslui pe DE 581. Un tânăr de 28 de ani care mergea cu viteză, deși afară ploua torențial, a murit după ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR care venea din sensul opus. Unchiul său de 38 de ani, aflat pe bancheta din spate, s-a stins și el la scurt timp. Singura supraviețuitoare a teribilului accident este iubita conducătorului auto, o tânără de 19 ani, care a ajuns în comă profundă la spital.
Cei trei se grăbeau să ajungă într-o localitate învecinată, pentru a da o mână de ajutor unor rude ale căror locuințe au fost inundate. Circulau cu viteză mare, in ciuda faptului că ploua torențial și vizibilitatea era mult redusă. La un moment dat, tânărul de la volan a pierdut controlul mașinii și s-a izbit frontal de un TIR, care venea din sens opus. Autoturismul a fost proiectat la câțiva zeci de metri distanță, iar autotrenul s-a răsturnat în afara părții carosabile.
La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanță, polițiști și pompieri. Din păcate, tânărul și unchiul lui şi-au pierdut viaţa, iar fata de 19 ani, care se afla în dreapta șoferului, a fost transportată la spital în stare gravă.
„Din primele verificări, șoferul autoturismului BMW nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un TIR din Republica Moldova. Din primele verificări, șoferul de tir nu e vinovat, dar vom stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului”, a declarat Augustin Brat, SPR Vaslui.
Cei doi tineri au împreună un copil în vârstă de 9 luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu