6 semne care-ti spun ca el e Alesul

Barlad Online


6 semne care-ti spun ca el e Alesul
1. Ai impresia ca-l stii dintotdeauna
Inca de cand l-ai vazut prima oara, ai simtit ca, inexplicabil, a mai facut parte din viata ta. Dupa trei zile, fara sa va vorbiti, aveti aceleasi dorinte, valori, idei. 
2. Simti in adancul tau ca iti va fi bine cu el
Intuitia ta, chiar daca te-a inselat de cateva ori, cand ai crezut ca el e «the one», cand ei erau orice, numai «alesul», nu, trebuie totusi respectata. Daca esti in acel stadiu in care intuitia vorbeste tare, nu te vei mai intreba cate ore vor trece pana cand te va suna, nici nu te vei tortura cu interogatii precum «oare se gandeste la mine?», «Oare simte la fel ca mine?». 

3. Relatia merge ca unsa

Toate am avut parte de relatii tumultuoase. Pasionale, cu farfurii sparte si mult consum energetic, dar care n-au durat. De fapt, daca multi cred ca relatiile «zbuciumate», in care nu te plictisesti, sunt cele ideale, realitatea e ca durabile sunt cele in care exista intelegere. Asta nu vrea sa insemne ca nu exista niciodata conflict, ci ca acestea sunt depasite cu calm, iar linistea, serenitatea este intre voi la ea acasa. Sufletele pereche stiu sa comunice.

4. Aveti aceleasi valori
Poate ca ati avut evolutii si educatie diferita, poate proveniti din medii sociale diferite, asta nu constituie o problema cand impartasiti aceleasi idei si valori de baza. Acestea pot fi atasamentul fata de familie, nevoia de dreptate, fidelitatea in dragoste si prietenie sau, din contra, independenta. Pe scurt, aveti aceiasi piloni pe care incercati sa va construiti viata. Sa cunosti pe cineva inseamna si sa afli ce conteaza, ce e important pentru acel cineva si sa recunosti in el un suflet din aceeasi tabara. 

5. Aveti aceleasi planuri de viitor
Asa cum impartasiti valori, vi se-ntampla sa va imaginati viitorul in moduri asemanatoare. Daca la intrebarea «Unde te vezi peste 5, 10 sau 20 de ani?», raspunsurile voastre suna per ansamblu la fel, atunci el este alesul. Daca tu te vezi intr-o expeditie in Amazon, iar el in masina, in drum spre mare, impreuna cu cei trei copii, atunci aveti probleme serioase si mai bine nici nu-ncercati. 

6. In el iti gasesti forta
Daca te-ai simtit singura, obosita, fara pofta de viata, iar el are efectul unui cocktail de vitamine si al unui intravenos de buna-dispozitie, atunci, nu mai sta pe ganduri. El e alesul. Si se vede pe tine si-n complimentele pe care ti le fac prietenii, rudele. Nu ti se spune ca radiezi sau ca esti mai frumoasa ca intotdeauna?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu