Dan Marian singurul parlamentar PDL din judet!

Barlad Online

 SURPRIZÃ Din doi parlamentari pe care PDL îi avea în judetul Vaslui a mai rãmas doar unul. Deputatul Sergiu Vizitiu si-a anuntat asearã plecarea la UNPR. O veste extrem de proastã pentru senatorul Dan Marian, pentru cã, în aceste conditii, rãmâne sã se strãduiascã singur sã resusciteze o organizatie, aflatã pe patul de moarte. Singurul ajutor rãmâne omul de afaceri Mihai Iacob, zis Himalaya!
Dupã alegeri, Dan Marian s-a putut consola cu faptul cã, în conditii potrivnice, au iesit doi parlamentari PDL în judetul Vaslui. Acum, însã, consolarea nu mai tine. Deputatul Sergiu Vizitiu a anuntat cã renuntã la PDL pentru UNPR. “În campania electoralã mi-am luat mai multe angajamente, atât fatã de electoratul din judetul Vaslui cât si fatã de oamenii care m-au spijinit, primari, consilieri, oameni care au fãcut parte din staff-ul electoral. Am ales sã mã înscriu în UNPR tocmai pentru a putea sã onorez aceste angajamente electorale. Pentru mine este un pas important pentru cã sunt mai tânãr în politicã si nu vreau ca cei de la PDL sã fie supãrati pe mine. Veti vedea cã UNPR va deveni o fortã în politica româneascã. Nu am fugit la putere, ci doar am pus umãrul la o constructie nouã, în care cred”, a declarat Sergiu Vizitiu.
Dan Marian nu e supãrat
Presedintele Organizatiei PDL Vaslui a declarat cã, în ciuda plecãrii din partid, deputatul Vizitiu rãmâne un prieten bun si nu regretã cã l-a convins sã intre în politicã. “Am aflat cã domnul deputat Sergiu Vizitiu are aceastã optiune politicã. Rãmâne însã unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Nu regret faptul cã, în urmã cu câteva luni, l-am convins sã intre în politicã, în echipa PDL si a fost un succes atât pentru mine cât si pentru el. Sunt convins cã va lupta, în continuare, pentru a-si duce la îndeplinire angajamentele electorale cã, în politicã, nu trebuie sã spui niciodatã. Cred, totusi, cã timpul îl va convinge cã locul sãu este tot la PDL. În altã ordine de idei, duminicã Organizatia Judeteanã PDL Vaslui va organiza într-un cadru festiv, Ziua Partidului, ocazie cu care ne vom întâlni cu alesii local PDL si vom discuta si despre acest subiect al plecãrilor sau venirilor. Asta e politica, n-am inventat-o noi!”, a declarat senatorul Dan Marian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu