Seminte de Facelia de vanzare 2017

Barlad Online
Poze Seminte de Facelia de vanzare 2017
Daca aveti o stupina peste 50 familii de albine, stiti foarte bine cat va costa siropurile de zahar sau de porumb ca stimulent in perioadele in care este nevoie (iernare, goluri de cules etc.) si/sau transporturile si costurile aditionale la diverse culesuri.
Noi va putem oferi o solutie mult mai  competitiva, si anume:
Investiti 400 RON in semintele necesare pt a cultiva un hectar, 120 RON in motorina necesara cultivarii acelui hectar in plus serviciile de cultivare si semenare (sa presupunem 300 RON la ha) in total vin cam 700 RON.
ce beneficii aveti?
Facelia elimina cam 500-1500 kg zahar la hectar (in nectar) deci valoarea lui calculata la valoarea zaharului (momentan 2.5 lei kg) este 500X2.5=1250 RON sau 1500X2.5=3750 RON, la valoarea mierii puteti usor calcula ca va fi (10 lei kg) 5000-15000 RON valoare generata strict pt stupina dv, daca sunteti singurul apicultor in raza de 3-4 km.
Se poate semana dupa paioasele de toamna (Ex Grau, orzoiaica, etc.), astfel incat inflorirea sa aiba loc in august-octombrie (daca samanati in 3-4 loturi de cu pauze de 3-4 saptamaini), si dupa inghet (planta rezista pina la -7 C) se poate de incorporat masa verde in sol- ingrasamint verde. 
In plus beneficiati de un plus de dezvoltare pt ca in afara de nectar se elimina si polen, beneficiati de 30-45 zile de cules, care incepe la 50-60 zile dupa insemintare (daca terenul este cald si umed ).
In plus puteti cultiva 2-3 ori pe an aceeasi suprafata, astfel la scaderea culesului este suficient sa treceti cu discul pe suprafata culturii ca ea iar incepe sa germineze si sa infloreasca.
Pretul expus include TVA la comenzi de peste 300 kg, si primiti si agrotehnica recomandabila in colet impreuna cu semintele (in toate coletele).
Spre deosebire de concurenta va putem oferi si sfaturi personalizate pt utilizarea de ierbicide specifice plantei (dupa livrarea propriu zisa a coletului daca nu aveti istoric de achizitii la noi), si agrotehnica
Dintre metodele de livrare cele mai competitive la pret a acestui colet va recomandam sa alegeti urmatoarele optiuni dintre cele existente pe site:
1. livrarea cu ramburs prin Curierul Atlassib, in orasele unde exista agentii atlassib (puteti consulta lista oraselor aici: http://www.postaatlassib.ro/retea-agentii/romania/) astfel incat livrarea unui colet pina la 5 kg va costa doar 22 RON- livrarea per total, plus 5 RON daca optati pt metoda de plata ramburs, iar orice kg suplimentar va costa inca un leu per kg, livrare in 24-48h.
2. Livrarea prin Prioripost ajunge oriunde in Romania in 12-36 h, va costa 15 lei per colet de 1 kg, si la orice kg in plus se adauga 1.2 Ron per kg.
3. Livrarea in UE- puteti alege optiunea existenta pe site, insa ea acopera optiunea de livrare de urgenta (maxim 5-6 zile lucratoare) oriunde in UE a unui colet de 1 kg, pt ca pt fiecare kg in plus se taxeaza in plus (iar suma variaza de la tara la alta), si pt ca e posibil sa gasim o solutie mai competitiva ca pret pt exact adresa dv (daca plata marfii si livrarii se face integral la noi, prin una din metodele electronice disponibile pe site) atunci va recomandam sa lansati comanda cu toate datele de livrare a dv, si noi vom reveni in 24-48 h cu solutiile concrete de livrare disponibile, si suma de plata separat (adaugator) pt livrare la adresa dv, care dv o sa mai achitati o data electronic pe site daca este cazul.... in functie de alegerea dv.Putem livra si prin case de expeditie,sau pe teritoriul tarii, urmand ca dv sa asigurati livrarea intracomunitara prin forte proprii.
Cel mai performant sistem de distributie- oriunde in tara spre ridicare aproape de dv prin Oficiile Postei Romane.
Pt a afla cel mai apropiat oficiu adresa si nr tel de contact va rugam consulati site-ul:
selectand judetul si orasul dv, va rugam sa specificati si oficul dorit (cel mai apropiat de dv)
4. Ridicare Personala din Sediul linga Iasi- Comuna Miroslava, str Constantin Langa nr 64 de la 12:00 la 16:00 
In cazul in care necesarul dv este egal sau multiplu cu un sac de 25 kg (reducerea nu se aplica pt alte greutati) pretul per kg este 30 lei (adica sacul de 25 kg costa 750 lei cu tot cu livrare si ramburs oriunde in Romania in localitatile cu acoperire atlassib (acest pret valabil doar la livrarea prin acest curier)).
fix 0040371788888, mobil Telekom 0786444664 - Comenzi telefonice
09:00-18:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu