Tot mai mulţi democrat-liberali cer schimbarea conducerii

Barlad Online

Deputatul PDL Petru Movilă a anunţat că va demisiona din funcţia de secretar general al PDL Iaşi, cerând totodată ca întreaga conducere a filialei judeţene să-şi depună mandatul, din cauza rezultatelor slabe înregistrate la alegerile locale.
Petru Movilă, care a candidat la şefia Consiliului Judeţean Iaşi pe listele PDL, a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul MEDIAFAX că duminică, în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PDL Iaşi, îşi va anunţa demisia din funcţia de secretar general al filialei judeţene a PDL.
El a spus că întreaga conducere a PDL Iaşi, atât de la filiala judeţeană, cât şi de la organizaţia municipală, ar trebui să demisioneze, în urma rezultatelor slabe la alegerile de duminică.
“Am scos un rezultat prost, trebuie să ne asumăm acest lucru. Eu renunţ la postul de secretar general. Probabil că şi alţi colegi din BPJ vor demisiona. Întreaga conducere ar trebui să plece şi să vină alţi oameni”, a afirmat Petru Movilă.
În replică, preşedintele filialei municipale a PDL Iaşi, Marius Spînu, a spus că “analizele în partid nu se fac la presiunile lui Movilă?.
“Şi-a dus campania electorală de la Consiliul Judeţean cum a vrut. A avut propria echipă, iar apoi nu îi mai răspundea la telefon şefului de filială. Legat de demisia mea, asta este celor mai uşor. A fi preşedinte de organizaţie nu este o fericire?, a declarat Marius Spînu.
În urma scrutinului de duminică, PDL Iaşi a obţinut la Consiliul Judeţean 16,97 la sută din voturi, în timp ce candidatul partidului la şefia CJ Iaşi, Petru Movilă, a avut 17,74 la sută.
În municipiul Iaşi, PDL a înregistrat 14,5 la sută, iar candidatul la primărie al partidului, deputatul Nicuşor Păduraru, a primit 10 la sută din voturi.
Preşedintele PDL, Emil Boc, şi toţi membrii Biroului Permanent Naţional al partidului şi-au depus demisiile, joi, urmând ca duminică să aibă loc o nouă şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.
www.antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu