Teribilist la volan

Barlad Online

În noaptea de marți spre miercuri (12/13 iunie), Vasile Mangu, 22 de ani, din comuna Gherghești, a năvălit la volanul unui autoturism în centrul Bârladului, în timp ce era bine “afumat”. Polițiștii au fost înștiințați în jurul orei 2.45 de câțiva cetățeni care au tras o sperietură zdravănă din cauza de zgomotului făcut de mașina condusă de tânăr.
“Se afla la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia. La un moment dat, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie, a pierdut controlul volanului și a izbit violent un autoturism parcat regulamentar pe marginea străzii, apoi a ricoșat cu mașina într-un stâlp de iluminat public. Mai mult, a distrus și niște cutii cu sticlă depozitate în fața unui atelier de termopane”, ne-a declarat inspectorul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Impactul a fost atât de violent, încât stâlpul aproape că a fost doborât la pământ. Traficul rutier pe tronsonul Casa de Cultură a Sindicatelor “George Tutoveanu” - intersecția de la Podul Verde a fost oprit până la orele amiezei, când echipele de intervenție au reușit să remedieze o parte din avarii.
În momentul în care a fost luat la întrebări de polițiștii sosiți la fața locului, Mangu era “afumat” bine, având o concentrație de 0,93 mg/l alcool în aerul expirat. Mai mult, s-a descoperit că tânărul nici nu poseda permis de conducere. Mangu s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice în stare de ebrietate. În plus, va trebui să suporte stricăciunile provocate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu