PP-DD și-a desemnat consilierii

Barlad Online

Locurile pe care Daniel Andrei și Marcel Vasilache ar fi trebuit să le ocupe în Consiliul Local Bârlad au fost cedate altor doi membri de partid.
PP-DD Bârlad și-a fcut ordine în curte și a stabilit membrii care vor prelua pentru următorii patru ani cele trei mandate de consilier municipal dobândite în urma turului de scrutin de pe 10 iunie. Aingura certitudine a rămas Relu Bădărău, care este prim-vicepreședinte al PP-DD Bârlad. Noutățile sunt Mirabela Onel, președintele organizației municipale și Anuța Veniamin, vicepreședintele PP-DD Bârlad. Cele două au luat locul Daniel Andrei și Marcel Vasilache.
“Locurile din cadrul CL Bârlad se datorează cleor 3.778 de voturi ale cetățenilor care au încredere și au ales să meargă alături de noi. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit prin votul lor”, a declarat Mirabela Onel.
Danie Andrei, cel care, inițial, a candidat pentru fotoliul de primar al Bârladului pe listele P-DD (pentru ca ulterior să fie exclus), a ales o carieră politică ca independent, cel puțin pentru moment. El și-a anunțat, de altfel, intenția de a candida, din această postură, la un fotoliul de parlamentar la alegrile din toamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu