Adolescent înecat în lacul Iezer

Barlad Online

Valentin Răducanu, elev în clasa a X-a, profil electrotehnic, în cadrul Liceului Puiești, a murit, ieri, înecat în lacul Iezer, situat la marginea comunei. Adolescentul s-a lăsat ademenit de vremea frumoasă și, alături de trei colegi (doi băieți și o fată), a decis să chiulească pentru a petrece câteva ore la scăldat.
Victima a intrat în apă într-un loc cunoscut de localnici ca fiind mai adânc. Nu știa să înoate, dar tentația de a se răcori a fost prea mare. Unul dintre colegii săi și-a dat seama imediat că este în pericol de înec și s-a aruncat după el. Pentru că nu a reușit să-l scoată, a cerut ajutorul unui adult care trecea prin zonă și a sunat la 112. Bărbatul a reușit să-l găsească la fundul apei și l-a adus la mal. A fost prea târziu.
Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, ne-a declarat: “Echipajul de pe ambulață a încercat să-l resusciteze până în jurul orei 14, dar efortul a fost în zadar”.
Adolescentul domicilia în satul Lingurari, comuna Voinești, și făcea zilnic naveta. Părinții îl știau în siguranță, la ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu