Arestați în Bârlad pentru furt calificat

Barlad Online

Călin Roman (22 de ani), din județul Covasna, și Aurel Geneti (25 de ani), din județul Brașov, sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce furau salam, ciocolată, pastă de dinți și alte produse. Suspecții au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și, ulterior, au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea de arestare preventivă pe 29 de zile. Instanța a admis propunerea procurorilor și cei doi infractori vor sta după gratii în timpul cercetării penale.
Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, ne-a declarat: “Cercetările sunt efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad. Cei doi suspecți sunt cercetați și pentru infracțiuni de furt săvârșite pe raza județului Brașov”.
Potrivit anchetatorilor, Călin Roman a fost depistat de paznicul unui supermarket din Bârlad în cursul zilei de joi, 5 aprilie. Imediat s-a deplasat la fața locului un echipaj de jandarmi, care l-a dus pe individ la sediul Poliției. Așa s-a aflat că avea un complice, în persoana lui Aurel Geneti. Acesta din urmă a distras atenția casierei pentru ca amicul său să poată ieși cu marfa furată. Aceeași modalitate au folosit-o și cu o zi înainte, într-un alt supermarket din oraș. Valoarea bunurilor furate de ei în cele două zile a fost de 440 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu