Tragedie în Bârlad! Un bărbat a ars de viu în propria casă

Barlad Online

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Bârlad, a murit, azi noapte, în chinuri groaznice, după ce camera în care se afla a izbucnit în flăcări. 
Bărbatul locuia împreună cu concubina sa într-o casă situată pe strada Anastasie Panu. În momentul izbucnirii incendiului aceştia se aflau într-o buctărie construită separat de locuinţă.

Cea care a sunat la 112 a fost chiar femeia care a reuşit să fugă din calea flăcărilor.
Bătrână moartă într-un incendiu în localitatea Gorban
Pentru lichidarea incendiului au intervenit două echipaje de pompieri şi un echipaj de prim - ajutor, cu o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul Bârlad. La sosirea acestora, focul se manifesta cu violenţă la anexa de aproximativ 8 metri pătraţi.
Pompierii au reuşit să evite propagarea incendiului la casă, iar paramedicii au acordat primul ajutor medical de urgenţă femeii care a suferit un atac de panică şi au transportat-o ulterior la spital.
A ars de viu în propria casă
„Din cercetările efectuate, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Din statistica existentă la nivelul inspectoratului reiese că, de la începutul anului până în prezent, din cele 70 de incendii produse în zona de competenţă, 29 au avut drept cauză probabilă coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile sau deteriorat. De aceea rugăm toţi vasluienii să verifice şi să cureţe coşurile de fum înainte ca de a folosi mijloacele de încălzire", ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu