Rãmas fãrã loc de muncã, s-a spânzurat

Barlad Online

Supãrat cã nu îsi gãseste un loc de muncã, un tânãr de 24 de ani din Vaslui a decis sã-si încheie socotelile cu viata. S-a spânzurat de un stâlp de înaltã tensiune, la marginea suburbiei Rediu. Asupra lui a fost gãsit un bilet prin care îsi cerea iertare pãrintilor pentru ce a fãcut.
Trupul tânãrului a fost gãsit chiar de cãtre tatãl sãu. Bãrbatului nici nu-i venea sã creadã cã e vorba de fiul sãu. A sunat disperat la 112 si a cerut ajutor, însã pentru bãiat nu se mai putea face nimic. Cu ultimele puteri, omul povesteste cã bãiatul suferea enorm cã nu îsi mai gãsise de lucru în ultimele sãptãmâni, dar nu s-a gândit nicio clipã cã este în stare de o asemenea grozãvie. Cei care l-au cunoscut pe Florin Baciu spun despre acesta cã era un tip retras, linistit si foarte muncitor. Visa sã îsi întemeieze un cãmin, sã fie pe picioarele lui. Nu a mai gãsit puterea sã lupte si a clacat. Înainte sã-si ia viata, a scris câteva cuvinte pentru pãrintii sãi, pe care-i roagã sã-l ierte.
Familia nu are bani pentru înmormântare
Descoperire înfiorãtoare, la marginea suburbiei Rediu, ieri, în zori. La o privire atentã, silueta unui bãrbat se zãrea de la distantã la baza unui stâlp de electricitate. Câtiva localnici s-au apropiat cu teamã si nu micã le-a fost mirarea sã recunoascã un vecin, care a luat teribila decizie de a-si încheia socotelile cu viata la doar 24 de ani. Ajuns printre primii la fata locului, Constantin Baciu a simtit cã i se taie picioarele când si-a vãzut copilul fãrã suflare. „Asearã a spus cã pleacã la un prieten, iar dimineatã l-am gãsit mort. Nu îmi dau seama ce a fost în mintea lui. Era un copil bun, muncitor, nu ne-a creat probleme niciodatã. Nu îsi gãsea de lucru si asta îl necãjea, credem noi. A lucrat pânã acum douã sãptãmâni la o vilã în Vaslui si de atunci nu a mai gãsit nimic de fãcut. Era posomorât de atunci, dar nu ne-am gândit nicio secundã cã va face asa ceva. Ne-a distrus!”, a spus tatãl lui Florin. Mama tânãrului a plâns încontinuu. „Un bãiat înalt cât bradul, cuminte si frumos, e mort acum. Nimeni sã nu treacã prin asa ceva. Ultima datã l-am vãzut asearã (joi – n.r.). A spus cã merge la prietenul lui în vizitã. Eu vorbeam la telefon cu celãlalt fiu al meu, de la Brasov, care mã felicita de 8 Martie. Acum, bãiatul meu nu mai e. Îsi dorea sã munceascã, sã aibã banii lui. Era în floarea vietii. Trebuia sã trãiascã, sã se însoare, sã facã o casã”, povestea femeia cu lacrimi în ochi. Ultimul gând al lui Florin s-a îndreptat cãtre pãrintii lui. Criminalistii au gãsit în buzunarul lui un mesaj de adio. Familia Baciu este una modestã. Pãrintii nu stiu de unde vor face rost de bani acum pentru înmormântare. Vor apela la primãrie pentru a-si putea duce copilul pe ultimul drum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu