Puține ajutoare pentru sinistrați

Barlad Online

Campania inițiată de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) și Prefectura Vaslui pentru ajutorarea sutelor de oameni blocați între nămeți în județele Buzău și Vrancea nu are priză în rândul bârlădenilor. Până ieri, la închiderea ediției, la Detașamentul de Pompieri Bârlad s-au prezentat doar patru persoane care au adus produse alimentare.
Locotenent-colonelul Cristian Lăcătușu ne-a declarat: “Luni, ziua când s-a deschis campania de ajutorare a sinistraților, a venit o singură persoană și azi (ieri - n.r.) s-au mai prezentat trei persoane. Sunt puțini bârlădeni care au aflat de această campanie. Ne așteptăm ca în zilele care urmează să crească numărul celor care se vor implica”.
Până acum, s-au adunat șase sticle de ulei, trei pungi de paste făinoase, șase pungi de orez, cinci cutii de mazăre, două conserve de carne, patru cutii de pate, o pungă cu făină de grâu, două conserve de pește, două pungi de mălai, un pachet de biscuiți și o conservă de supă.
Bârlădenii care doresc să se implice în această campanie pot aduce donațiile lor la sediul Detașamentului de Pompieri, situat pe strada N. Bălcescu, nr. 24.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu